Les 3 grans preocupacions dels usuaris d’internet

Segons el darrer Informe de la Societat de la Informació, les empreses mostren la seva preocupació vers l’ús de les noves tecnologies i la disponibilitat de la informació

Les empreses mostren la seva preocupació vers l’ús de les noves tecnologies i la disponibilitat de la informació.

Segons conclou el darrer Informe de la Societat de la Informació a Espanya 2015, publicat durant aquest mes d’abril de 2016, ha crescut la preocupació d’usuaris i empreses entorn a l’ús de les noves tecnologies i de la disponibilitat de la informació.

Aquestes preocupacions tenen a veure, principalment, amb els següents aspectes:

 1. Seguretat i privadesa

  El 82,8% dels usuaris d’internet afirmen estar preocupats per la seguretat i la privadesa de les seves dades en l’entorn digital. Un dels aspectes clau, tant per usuaris com per empreses, és disposar de sistemes de recuperació per tal de poder accedir de manera ràpida i còmode a la informació emmagatzemada al núvol.
   

 2. Disponibilitat de la informació

  Els usuaris es preocupen de tenir accés permanent a la informació, independentment de la localització on es trobin i dels dispositius que tinguin al seu abast. Així ho afirmen el 62,2% dels internautes, que consideren que l’accés a les seves dades és un aspecte clau en l’ús de les noves tecnologies.
   

 3. Control de dades personals

  Majoritàriament, els usuaris d’internet afirmen estar preocupats pel control de les dades publicades al núvol. Segons l’estudi, un 85,2% té el desig de poder identificar i esborrar de manera fàcil i ràpida les seves dades personals publicades a la xarxa i protegir així la seva privadesa.

 

Et preocupa la seguretat de les dades de la teva empresa? Consulta als nostres experts, podem ajudar-te!